Brouwer Makelaardij 15 jarig bestaan!

DSC00026

IJhorst – Brouwer Makelaardij viert in de maand juli het 15-jarig bestaan samen met haar klanten.

Het daadwerkelijke jubileum was op 15 mei. Jammer genoeg kon het makelaarskantoor op dat moment geen feestje vieren vanwege de coronamaatregelen. Wat in het vat zit verzuurt niet: in de maand juli is het feest bij Brouwer Makelaardij.

‘Prachtig vak’

In 1997 maakte Klaas Brouwer de overstap van de beurs in Amsterdam naar de makelaardij. Van zijn eerste werkgevers Jan Druijff en Jan Schep leerde hij de kneepjes van het vak. In 2005 achtten Klaas en Hillechien de tijd rijp om een eigen makelaarskantoor te starten. Brouwer Makelaardij & Taxatie begon met een kantoor in Meppel. Sinds 2010 zijn zij gevestigd aan de Kerkweg 1 in IJhorst.

„Ik heb een prachtig vak en ben alle dagen met mensen in contact”, vertelt Klaas enthousiast. „Ik voer aankoop- en verkoopopdrachten van woningen en bedrijfspanden uit. Bij de verkoop van een huis kunnen klanten kiezen voor een eigen website van de woning. Tevens ben ik gespecialiseerd in taxaties van woningen volgens de NWWI-normen en bedrijfspanden voor alle doeleinden.”

Vertrouwen

Klaas Brouwer is trots op de persoonlijke band die hij heeft met zijn klanten. „Het opgebouwde vertrouwen zorgt regelmatig voor nieuwe opdrachten. Dat vertrouwen heeft gezorgd voor flinke groei van het werk in de afgelopen jaren. Gelukkig word ik daarbij ondersteund door onze medewerksters Leonie en Fabienne en deze zomer zelfs door mijn dochter Isabeau. Mijn vrouw Hillechien werkt mee op de achtergrond en verzorgt de boekhouding en de PR.”

Brouwer Makelaardij verzorgt in juli bij elke nieuwe verkoopopdracht gratis een foto/video-reportage en een plaatsing op funda. Daarnaast gaat het bedrijf iedere week via Facebook en Instagram iets leuks weggeven.