VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Boverhofsweg 5 Koekange

previous arrow
next arrow
Slider
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Boverhofsweg 5 Koekange.

Prachtige woonboerderij met een perceel van ruim 6400 m2.

Bent u op zoek naar een ruime, vrij gelegen woonboerderij? Dan is dit wat u zoekt!
De woning beschikt over ruim 6400 m2 perceeloppervlak en 196 m2 woonoppervlak, een royaal bijgebouw met kantoorruimte, meerdere thuiswerkplekken en een karakteristieke buitenplaats met terras en buitenkeuken.

Bij binnenkomst treft u een luxe woonkeuken aan, welke van alle inbouwapparatuur is voorzien. Via de schuifdeuren komt u in de royale woonkamer, met uitzicht op de tuin. Tevens biedt de keuken toegang tot de hal met toilet en de bijkeuken, welke voorzien is van aansluiting witgoed. Verder bevindt zich op de begane grond de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, geheel in stijl ingericht. Daarnaast treft u twee ruime slaapkamers en een master bedroom(!) aan. De master bedroom is voorzien van openslaande deuren naar de buitenplaats.
Op verdieping vindt u een open ruimte, welke geschikt is als thuiswerkplaats. De overloop is voorzien van een slaapruimte en aan de achterzijde van de woning vindt u nog eens een dubbele slaapkamer.

Buiten treft u een mooi aangelegde tuin welke onder andere is voorzien van een fruitboomgaard en prachtige borders met Rhododendrons. Naast de woning bevindt zich een royaal buitenterras. Het terras is voorzien van een buitenkeuken met bar en meerdere zithoeken en is begrensd door tuinberging. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een groot bijgebouw, waarin u het kantoor met thuiswerkplekken treft, maar ook meerdere vrijetijdsruimtes voor eigen gebruik. Denkt u hierbij aan een kantine met keukenblok, maar ook een sfeervolle ruimte wat doet denken aan een authentieke bruine kroeg. Deze ruimtes beschikken over een sanitaire voorziening en centrale verwarming. Tenslotte biedt het bijgebouw een werkplaats en ruimte voor opslag.

Al met al een landelijke woonboerderij, van luxe voorzien met veel ruimte in en om de woning.
Voor meer informatie, foto’s en de video ga naar .boverhofsweg5.nl