VERKOCHT: Recreatievilla De Witte Bergen 18

SONY DSC
SONY DSC
IMG_5881 (2)
SONY DSC
IMG_5835 (2)
IMG_5839 (2)
IMG_5846 (2)
IMG_5847 (2)
IMG_5849 (2)
IMG_5851 (2)
IMG_5860 (2)
IMG_5861 (2)
IMG_5863 (2)
IMG_5870 (2)
IMG_5872 (2)
IMG_5878 (2)
IMG_5885 (2)
SONY DSC
SONY DSC
previous arrow
next arrow

TE KOOP: Sfeervolle en comfortabele recreatievilla ( 95 m2, 4+2 persoons ) op een schaduwrijk bosperceel van 642 m2 (eigendom), waar de natuur zich in alle seizoenen van haar mooiste kant laat zien. Waar vogels u wekken en eekhoorns tot zonsondergang spelen in uw ruime en glooiende bostuin.

De gezellige woning met deels rieten kap is ruim van opzet. De lichte opkamer met houtkachel is intiem, de aangrenzende woonkamer biedt ruimte om te tafelen of plaats te nemen in de zithoek bij de openslaande deuren naar het terras. De open keuken nodigt uit tot koken en bakken. Op de begane grond bevinden zich een toilet, badkamer en bijkeuken. Op de bovenetage twee slaapkamers, een knusse bedstee en een tweede toilet. De woning beschikt over eigen wifi en kabel HD-tv en een eigen parkeerplaats. Mogelijkheid tot tuinhuis.

De recreatiewoning is desgewenst direct verhuurbaar, een buitenkans voor een particuliere belegger die een mooi rendement wil combineren met een heerlijke plek om zelf te verblijven. De woning ligt op een rustig kleinschalig villapark, verscholen in het natuurgebied aan het Reestdal, op de grens van Overijssel en Drenthe. Steden als Zwolle en Meppel zijn dichtbij en het watersportgebied rond Giethoorn ligt op korte afstand.

De (82) woningen op het park worden door particuliere eigenaren voor recreatief verblijf gebruikt en/of flexibel verhuurd door de op het park gevestigde kleinschalige exploitant. Deze verzorgt ook het woningbeheer, zodat de eigenaar wordt ‘ontzorgd’. Het verhuurrendement is transparant o.b.v. ervaringsgegevens.

Verhuur is niet verplicht, eigen gebruik is door de eigenaar vrij te bepalen. Permanente of langdurige bewoning is niet toegestaan. De bestemming is recreatie en kan door de gemeente worden gehandhaafd.

Indeling:
Begane grond: Entree met toilet, badkamer (met douche en bad) en trapopgang, opkamer, woonkamer met tuindeuren, open keuken met inbouw gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasmachine. De begane grond is voorzien van plavuizen. Bijkeuken met HR ketel. Verdieping: Overloop met bedstee, hang-legkast en tweede toilet; slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde met dakraam. De woning is voorzien van centrale mechanische ventilatie.

Algemeen:

• Verwarming en warm water d.m.v. CV-gas combiketel
• Bouwjaar woning 1996, woonoppervlak ca. 95 m2, inhoud ca. 250 m3
• Geïsoleerd door cellenbeton buitenwanden, dakisolatie en rondom dubbele beglazing
• Dakconstructie is een zadeldak met deels pannen en deels riet, op dakisolatieplaat
• De prijs is exclusief stoffering en meubilering
• De parkbijdrage bedraagt voor 2020 ca. € 1000,–
• De mogelijkheid bestaat voor tot het bouwen van een tuinhuis / bergschuur
• Bouwkundig rapport aanwezig, verkoper gaat 1 van genoemde onderdelen in conclusie van rapport voor zijn
rekening herstellen.