TE KOOP: Voor de Blanken 57, Ruinen

previous arrow
next arrow
Slider

Gelegen aan de rand van het dorp Ruinen staat dit bedrijfspand met inpandige woning, diverse bijgebouwen, parkeerterrein en toebehoren op totaal 3171 m2 grond. Het pand is nu in gebruik als woning, hoefsmederij en paarden stallen. Het geheel is eenvoudig om te bouwen naar woning/werkplaats/kantoor.

Dit pand biedt een uitermate geschikte combinatie van wonen en werken / bedrijf aan huis op een uitstekende locatie nabij het centrum van het dorp, aan de rand van het bedrijventerrein ‘Voor de Blanken’.

De locatie betreft een gemengd bedrijventerrein waarop thans hoofdzakelijk regionaal gerichte bedrijven gevestigd zijn. Het heeft goede aansluiting op de rijkswegen N-375, N-371 en naar de A-28.

Aan de rechter zijkant van de woning vindt u een groot houten bijgebouw welke nu gebruikt word als kantoor, opslag en paardenstalling, een grote hoek is omgebouwd tot buiten bar/lounge. De opslag word verwarmd doormiddel van een gaskachel en is zo gebouwd dat het mogelijk is deze in verschillende afsluitbare ruimtes op te delen.

Indeling woning:

Entree: Hal met toilet en grote bergkast, eetkamer met luie trap naar verdieping, woonkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur en bar/kookeiland.

Verdieping:

Overloop, ruime woonkamer aan de voorzijde met inloopkast en kamer voorzien van aansluiting witgoed, Cv-ketel en mechanische ventilatie.

2e toilet, 5 ruime slaapkamers, grote badkamer (voorzien van vloerverwarming) met ruim gebouwde houten sauna, dubbel bubbelbad, grote inloopdouche en dubbele wastafel.

Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de hoefsmederij/werkplaats. Deze is voorzien vloerverwarming, een zadelkamer, en geeft toegang tot de stallen (6 stuks).