VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Veldhuisweg 1 83 IJhorst

previous arrow
next arrow
Slider

VRIJSTAANDE HOUTEN BUNGALOW op het rustige park Het Veldhuijs. Gelegen in het mooie Reestdal in het Overijsselse landschap grenzend aan de Drentse zandgronden. In deze prachtige bosrijke omgeving zijn mooie fiets en wandel routes te vinden. Ook vind u op enkele minuten fietsafstand veel praktische voorzieningen zoals winkels, huisarts, sportvoorzieningen, kerk etc.

Indeling: entree, woonkamer met schuifpui naar terras en tuin, een nette halfopen keuken, 2 slaapkamers, een badkamer voorzien van een wastafelmeubel en een douche. In de entree is een separate toiletruimte aanwezig, Bij de voordeur buiten is toegang tot de bijkeuken/berging.

De woning is voorzien van isolatieglas en laat u door de houtbouw genieten van een heerlijke recreatiewoning. Bouwjaar 2000. Kaveloppervlakte (eigen grond) 458 m2. Middels radiatoren wordt de woning centraal verwarmd.

Parklasten circa €. 85,– per maand.

Opmerkingen:
* comfortabele Scandinavische recreatiewoning (type Bergstrom)
* ruime kavel
* veel rust in een bosrijke omgeving
* ruime tuin.

Belangrijk:
Het betreft een recreatiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan. Het huidige beleid van de gemeente is dat er niet wordt gehandhaafd. Ofwel, er word niet opgetreden bij permanente bewoning. Het is mogelijk u in te schrijven bij de gemeente op dit adres